TERUG NAAR
    HET MENU

    Lovebirds Ysaure en Kevin kwamen bij ons terecht op zoek naar een persoonlijke invulling voor hun ceremonie. Omdat we op hun trouwdag al door een ander koppel waren gevraagd, stelden we voor om samen te zoeken naar een alternatieve oplossing. In plaats van één professionele begeleider, verdeelden we de ceremonie over vrienden en familieleden. Zij mochten elk een stukje van het verhaal vertellen.

     

    “We hadden oorspronkelijk in gedachten dat iemand de ceremonie zou leiden, maar blijkbaar kan het ook anders :).”

     

    Samen met Ysaure en Kevin zochten we naar een rode draad. Daarna legden we het verloop van de ceremonie vast. Eerst zouden drie (mannelijke) sprekers elk een stukje van Kevin’s kant van het verhaal doen, daarna vertelden drie (vrouwelijke) sprekers die van Ysaure. Na een interactief intermezzo volgde het moment suprême: de geloften en ringen.

    Buiten deze krijtlijnen wist het koppel niets, zodat ze op het moment zelf verrast en ontroerd konden worden. We communiceerden rechtstreeks met alle sprekers en begeleidden hen bij het schrijven van hun tekst en het voorbereiden van de speech.

     

    “De ceremonie was echt volledig naar ons hart. De sprekers hebben dat één voor één top gedaan en iedereen was super positief achteraf. Het was grappig en ontroerend tegelijk en vooral echt ons!”

     

    ceremonie bruid bruidegom

    03_ceremonieYK-1024x683

     

    Het is maar een woord

    We vroegen elke spreker zijn/haar speech samen te vatten in één woord en dat tijdens de ceremonie op te hangen. Het koppel deed hetzelfde met hun geloften. Alle gasten kregen een mooi grafisch pakketje in lijn met de uitnodiging, met daarin het ceremonieverloop, een blanco kaart, een potlood en confettizakje. Op een streepje muziek vroegen we alle gasten hun wens voor het koppel te noteren in één woord en er bij op te hangen. Dit zorgde voor hilarische herinneringen voor Ysaure en Kevin én prachtige beelden door Studio Nunu.

     

    “We waren blij dat we toch gekozen hebben voor dat tussenstukje dat de gasten een wens mochten opschrijven. We hebben hard gelachen de dag nadien.”

    05_ceremonieYK-1024x683

     

    Het weer liet het misschien een beetje afweten, maar de dag van Kevin en Ysaure was zéker 100% sunshine!

     


    concept en uitwerking ceremonie & drukwerk: Minn
    uitvoering drukwerk: Plusprint
    styling & wedding planning: Immer
    fotografie: Studio Nunu
    confetti: Een nieuw avontuur
    locatie: Ruiterijcomplex Drie Fonteinen

     

    BewarenBewaren

    BewarenBewaren

    BewarenBewarenBewarenBewaren

    BewarenBewaren