TERUG NAAR
    HET MENU

    Op vijf september 2015 vond de trouwerij van Joke en Jan plaats. Dit energieke duo van avontuurlijke reizigers heeft een grote voorliefde voor de natuur. Dat zagen ze dan ook graag terugkomen in hun uitnodiging. We combineerden rustieke materialen zoals hout, jute en kraft met een strakke typografie en een lekker fel kleurtje voor een moderne look.

    BRANDMERK
    Het is altijd leuker als je een mooi element uit je uitnodiging kan doortrekken in de styling van je feest. Joke en Jan vroegen dan ook specifiek om een eigen logo of brandmerk. Met veel plezier ontwierpen we een rond embleem dat, in de vorm van een stempel, op de enveloppen en op houten schijfjes terugkwam. Als bedankje kregen de gasten ook een toffe tote-bag met het logo.

    HANDWERK
    We kozen voor een simpele letterpresskaart in zwart-wit met een munt kleuraccent. Een fel, grafisch patroon in hetzelfde groen werd gebruikt voor de save-the date. Samen met een kraft enveloppe werden de kaarten nauwkeurig in een pakketje gebundeld en afgewerkt met de bedrukte houten schijfjes en een juten koord om de rustiek/moderne look compleet te maken.