TERUG NAAR
    HET MENU

    Julie en Jan trouwden in mei voor de wet, maar het échte feest was pas in juli. Tijdens een lang weekend in de Ardennen gaven ze elkaar, omringd door familie en vrienden, het jawoord. De ceremonie en het feest vonden op een andere locatie plaats, dus dit uitnodigingspakket had heel wat verschillende kaarten nodig. Julie wist goed wat ze wilde: lieflijk maar luxueus, aquarel maar geen DIY, roze maar niet tuttig.

    LIEFLIJKE BLOEMEN
    We ontwierpen een patroon met geschilderde bloemen in een lieflijk kleurenpalet van roze, geel en groen op de achterkant van de ‘hoofd’kaart. Dit combineerden we met een contrastrijk, handgeschreven lettertype en veel witruimte op de voorkant. We vervolledigden het pakket met een RSVP en een duidelijk getekende routebeschrijving. Deze drie kaarten werden samen in een mooie, roze envelop met bijpassende postzegel naar de genodigden verstuurd.

    LUXUEUS DRUKWERK
    Voor de wettelijke trouw maakten we een variant op de hoofdkaart. Deze kaart kan zonder problemen op zichzelf staan, maar past ook naadloos in het pakket. Alle kaarten werden digitaal gedrukt omwille van een redelijk kleine oplage. Toch zochten we naar de beste drukkerij én het mooiste papier om de uitnodigingen de gewenste luxueuze uitstraling te geven. Het resultaat is prachtig en zelfs voor een geoefend oog moeilijk te onderscheiden van offset.