TERUG NAAR
    HET MENU

    Bij Minn houden we wel van een goede samenwerking! Voor de geboorte van hun dochtertje Ada sloegen Olga en Raf de handen in elkaar met illustratorsduo Jacques en Lise.

     

    We zijn al lang fan van het werk van Jacques en Lise, vertelt Olga, dit was een uitgelezen kans om eens samen iets te maken. Natuurlijk wilden we niet alles uit handen geven, dus vroegen we hen een aantal illustraties te tekenen bij het concept dat wij ontwierpen. Het resultaat is supermooi geworden!

     

    Het kaartje werd niet zomaar een kaartje, maar een heus pakket met daarin:

    Een handgemaakte omslag met een subtiele verwijzing naar het begin van een nieuw avontuur. Aan de binnenkant ontdek je aan de hand van allerlei kleine illustraties het avontuur van Olga en Raf tot nu toe, samen met het uitkijken naar de nieuwe start.

    Een apart klein kaartje met Ada’s naam en alle gebruikelijke gegevens. Dit hielden we bewust erg sober, met een kleine verwijzing naar de illustraties in het patroon op de achterkant.

    Een geplooide poster met een gloednieuw familieportret van mama, papa en Ada. De ontvangers van het kaartje kunnen de poster thuis ophangen.

     

    We twijfelden lang over de juiste kleurencombinatie. Het geheel moest een zachte uitstraling hebben, maar niet té meisjesachtig. De combinatie van zacht roze en saliegroen zorgt voor een mooi evenwicht. We kozen voor een gevlokte papiersoort, die het pakket extra karakter geeft.

    Over doopsuiker moest we niet lang nadenken. We wilden iets meegeven wat echt bij ons past. Onze liefde voor lekkers en groen gaven de doorslag; we vulden zelf gezeefdrukte snoepzakjes met zakjes thee met wolkenkoekjes van byMichelle, de niet-zoetekauwen mochten een Klein Duimpje plantje in een gepersonaliseerd terracotta potje mee naar huis nemen.

     

    Ada-overzicht2