momentvormgevers

Annick en Olga zijn twee jonge mama’s die hun passie voor drukwerk en mooie dingen combineren bij Minn. Ze leerden elkaar kennen in een bureau en besloten samen wat meer creatieve liefde in de wereld te brengen. Beiden grafisch ontwerpers maar met talenten op totaal verschillende vlakken, zijn ze het perfecte duo om jouw moment tot een goed vormgegeven einde te brengen.

Olga en Annick tussen de herfstbladeren

OLGA
Na de organisatie van haar eigen trouwfeest kreeg Olga de smaak te pakken. Het magere aanbod in België om momenten op een orginele manier te vieren dreef haar zelf op onderzoek te gaan. Die ervaring combineert ze nu met haar creativiteit om verloofde koppels wegwijs te maken in de trouwwereld.

Olga is gepassioneerd, geobsedeerd en nieuwsgierig. Ze houdt van taarten bakken en Scandinavisch design. Daarnaast heeft ze een zwak voor doe-het-zelven en alles wat met mooie dingen te maken heeft.
mail olga of bel naar 0484/82 36 98

 

ANNICK
Annick werkt al een aantal jaar als grafisch vormgever in een sectorspecifiek bureau. Door haar ervaring met uiteenlopende projecten ontwikkelde ze een vlotte pen. Met peuter op schoot bedenkt ze voor jullie de creatiefste concepten of schrijft ze de meest ontroerende, persoonlijke ceremonies.

Annick maakt graag lekker eten en eet het daarna allemaal op! Plannetjes bedenken en door elkaar uitvoeren maakt haar blij. Net als rommelmarkten op zondag met dikke wanten en adem in wolkjes.
mail Annick of bel naar 0477/08 04 04

afbeelding Annick & Olga aan tafel met Amelie