TERUG NAAR
    HET MENU
    MINN MOMENTVORMGEVING

    Minn wordt gerund door Olga, een jonge mama met passie voor drukwerk en mooie dingen. Ze ziet graag alles in beweging, staat nooit stil en is altijd in de ban van creatiever en origineler. Ze houdt van de geur van Russische pannenkoeken in de pan en is verslaafd aan zelfgemaakte confituur.

    styling wedding chair

    Ik streef ernaar creatieve oplossingen te zoeken voor koppels om hun dag nog mooier te maken door hen even te laten stilstaan bij wat ze voor elkaar betekenen

    Over Olga

    2013. Het befaamde jaar dat ze trouwde met Raf. En daarboven nog eens haar eigen huwelijk van a tot z verzorgde. Vier weken later werd ‘Minn’ geboren in een koffiebar. Haar eigen huwelijk was meteen de vliegensvlugge start van haar carrière als momentvormgever: een term die haar op het lijf geschreven is.

    Ze wordt blij van het verzorgen van persoonlijke huwelijksceremonies en de geur van vers drukwerk. Ze streeft ernaar creatieve oplossingen te zoeken voor koppels om hun dag nog mooier te maken door hen even te laten stilstaan bij wat ze voor elkaar betekenen. Ze verzorgt niet alleen de ceremonie, maar neem ook graag het drukwerk en de styling voor haar rekening als jullie ‘ja’ zeggen.

    table setting