ceremonie

Pack-and-go met Annemie en Stein

8 augustus 2016

Annemie en Stein waren op zoek naar gerichte inspiratie. Ze hadden zelf een ton ideeën en wilden graag de handen uit de mouwen steken, maar zagen door de bomen het bos niet meer.

We hebben al heel wat ideeën kunnen sprokkelen, maar nu komt de moeilijke opdracht om van al die ideeën één onvergetelijk event te maken.

Samen werkten we een concept uit voor de decoratie van het feest, en toen we aanboden om ook te helpen met de ceremonie stemde het koppel enthousiast toe. We kozen voor een breed gamma aan roodtinten en vouwden en knipten honderden hartjes. Ook in de ceremoniestyling verwerkten we de kleurrijke decoratie. Zo liep de dag visueel mooi door.

01_ceremonieAS-1024x683

Het liefst trouwde het koppel midden in de Kruidtuin van Mechelen. Om issues met stoelen en geluidsinstallaties te vermijden kozen we voor een ‘pack-and-go-ceremonie’: kort maar krachtig. In het gras spanden we een cirkel af met linten zodat alle gasten op dezelfde afstand van de sprekers stonden. We klopten af op een half uurtje, zodat het aangenaam bleef om recht te staan.

Wat waren we blij dat alles perfect in elkaar viel. Het moest zo zijn!

Het startpunt van de ceremonie was een muziekdoosje dat Annemie vond tijdens een citytrip naar Berlijn. Dochter Lina draaide de bruiloftsmars in gang en een levensecht orgel viel haar bij. Het orgel zorgde ook de rest van de dag voor entertainment.

02_ceremonieAS-1024x683
Aan het einde van de ceremonie volgde natuurlijk de gebruikelijke kus. Het koppel wilde graag dat alle gasten samen het goede voorbeeld gaven. Om iedereen op hetzelfde moment te laten kussen rinkelden we een ouderwetse koebel die we voor de gelegenheid beschilderen. Na de ceremonie mocht de bel mee naar het feest, waar er elke keer gekust moest worden als ze luidde… 

De koebel hebben we ondertussen een mooi plaatsje gegeven, af en toe wordt er nog even gebeld en gekust, ook door de kindjes :-)

11_ceremonieAS-1024x683
Volgens fotografe Sieglinde zie én voel je in de beelden dat Annemie en Stein bewust hebben genoten van het moment.

Ze hebben zichzelf het grootste cadeau gedaan die dag: tijd! Geen rush van links naar rechts en een strak schema, maar tijd voor familie en de dichte vrienden en tijd voor elkaar.

 


ceremonie en concept feest: Minn
orgel: Jan van kinderspektakel
fotografie: BEELDerig
feestlocatie: De Foyer van’t Arsenaal
ceremonielocatie: Kruidtuin Mechelen

 

You Might Also Like