TERUG NAAR
    HET MENU

    Elk moment is uniek en verdient een persoonlijke aanpak.

    Minn gelooft dat de mooie momenten in je leven nòg mooier worden als ze ook helemaal persoonlijk zijn. Minn biedt dan ook graag creatieve ondersteuning om jullie feest vorm te geven zodat het helemaal bij jullie past. Van uitnodigingen of styling tot creatief advies. Ben je even de draad kwijt? Dan helpt Minn je met een duidelijk concept voor je feest, gerichte inspiratie of een vlotte pen en leuke ideeën voor je huwelijksceremonie. Zo maakt Minn van jullie dag een persoonlijk en uniek moment!

    Minn focust zich hoofdzakelijk op grafisch ontwerp, styling en de (persoonlijke) ceremonie. Voor alle andere aspecten van je bijzondere moment werkt Minn samen met een tal van geweldige en ervaren partners (weddingplanner, florist, fotograaf, locatie, …) om jullie een totaalbeleving te kunnen aanbieden.

    Wat Doet

    Minn?

    Ø1
    Grafisch Ontwerp
    Ø2
    Styling
    Ø3
    Persoonlijke Ceremonie
    Ø4
    Workshops
    PERSONALISATIE

    Ga voor beleving en zorg ervoor dat het totaalplaatje van je feest klopt. Met gepersonaliseerd drukwerk en jullie eigen grafische huisstijl druk je je stempel op het geheel. Aankondigingen, trouwkaarten, bedankkaartjes of gepersonaliseerde geschenkjes. Alles kan!

    DE AANKLEDING DIE 'JULLIE' ADEMT

    Bij de organisatie van je feest mag je het decor zeker niet vergeten. Of het nu een groot feest is of een intieme ceremonie, er zijn heel wat mogelijkheden om de aankleding persoonlijker te maken. Met behulp van de juiste decoratie kun je de gewenste sfeer visueel vertalen. Het zit hem ook vaak in de details, kleine ingrepen die meer zeggen dan grote decorstukken. Minn helpt je om de juiste sfeer te vinden en de puntjes op de 'i' te zetten.

    JULLIE VERHAAL

    Een persoonlijke ceremonie kan vrij vertaald worden als ‘zoals jij het wilt’. Bij een ceremonie op maat krijg je de kans om jullie verhaal als koppel op een persoonlijke manier te vertellen. Alles kan en alles mag.

    Precies omdat bij zo’n persoonlijke ceremonie alles kan, roept het vaak heel wat (organisatorische) vragen op. Minn helpt je om van je ceremonie een onvergetelijk moment te maken.

    ZELF AAN DE SLAG

    Je trouwt in 2020 en weet nog niet goed hoe je de ceremonie wil aanpakken? Minn organiseert geregeld workshops waarin alle tools aangereikt worden om zelf aan de slag te gaan voor jouw persoonlijke ceremonie.

    In het najaar van 2019 breidt Minn haar gamma workshops uit met o.a. workshops rond styling en creatief advies. Hou deze pagina in het oog voor het laatste nieuws.