TERUG NAAR
    HET MENU
    WORKSHOP PERSOONLIJKE CEREMONIE

    Je trouwt in 2020 en weet nog niet goed hoe je de ceremonie wil aanpakken? Minn organiseert op 30 november een workshop waarin alle tools aangereikt worden om zelf aan de slag te gaan voor jouw persoonlijke ceremonie.

    Wat

    Eerst loods ik je door de basics van een leuke ceremonie; vragen als ‘Welke volgorde gebruik ik?’, ‘Wat doe ik met sprekers?’, ‘Wat voor muziek kies ik best?’, ‘Hoe maak ik mijn ceremonie persoonlijk?’ of ‘Hoe betrek ik de gasten?’ komen aan bod. Nadat je van mij een aantal tips en tricks en véél inspiratie hebt gekregen mag je (eventueel samen met je partner) aan de slag om dat alles toe te passen op je eigen ceremonie. Heb je al iemand die zal spreken, bv. een getuige of vlotte nonkel? Dan kan je die persoon eventueel mee inschrijven. Op het einde van de workshop doorloop ik samen met jullie alle details van jullie ceremonie.

     

    Prijs

    64 euro per persoon, 95 euro als je per koppel inschrijft* max. 10 deelnemers 

     

    Je krijgt

    –  workshoppakket –  basis om zelf je ceremonie in elkaar te steken –  veel tips en tricks voor een persoonlijke ceremonie –  een hapje en een drankje –  je eigen geloftenboekje

     

    Je inschrijving is pas geldig na betaling. Wanneer je er toch niet bij kan zijn mag je iemand anders laten komen. We geven helaas geen geld terug.

     

     

    Schrijf je in via deze link