TERUG NAAR
    HET MENU

    Olga en Raf droomden van een trouwfeest in een rustiek, landelijk thema. Natuurlijk mocht het drukwerk niet achterblijven! We kozen daarom voor een combinatie van een verschillende soorten kraft papier. De romantische lettertypes en ambachtelijke zeefdrukmethode gaven het geheel een zeer natuurlijke uitstraling.

    UITNODIGING
    De uitnodiging zelf werd een sobere, staande kaart die we aan beide kanten lieten bedrukken. Op de voorkant spraken de namen en de datum als meest essentiële informatie voor zich, de achterkant vulden we met bijkomende informatie op een typografische manier. We ontwierpen eveneens een antwoordkaart met bijhorende enveloppe. Zo konden genodigden hun aanwezigheid gemakkelijk bevestigen.

    PAKKETJE
    De uitnodiging viel in de bus in een pakketje, samen met een routeplan naar de locatie en een handleiding met allerlei handige tips voor tijdens en na de ceremonie. Gasten konden zich zo thuis al voorbereiden op de ‘eigenheid’ van ons trouwfeest. We werkten het pakketje af met een juten koord en een zelf vormgegeven stempel. Een koraalrood accent vrolijkt het geheel op.

    uitnodiging Olga & Raf overzicht