Styling van je event
 
 Jouw moment onvergetelijk maken, dat is mijn passie. Ik luister naar je verhaal en vertaal dat naar de aankleding van je feest. Het wordt jouw unieke moment, geen kopie van iemand anders. Of het nu om een groot feest of een intiem dinner gaat, ik verzorg alles tot in de kleinste details en laat pas los als het plaatje klopt. 

Ik omschrijf mezelf niet graag als weddingplanner, want dat ben ik eigenlijk ook niet echt. Maar ik kan je wel voor een deel ontzorgenZo kan ik je ondersteunen bij het zoeken naar de juiste leveranciers en het creëren van de sfeer die bij jullie past. Ik kan een aanspreekpunt zijn tijdens de hele voorbereidingstijd of als je graag bepaalde dingen wil uitbesteden. Wanneer het tijd is om te feesten, ben ik er om alles te coördineren zodat je ontspannen kan genieten!

Wedding Ruben & Evi
huwelijk Ruben en Evi ceremonie styling aankleding backdrop bloemen
Ruben en Evi persoonlijke authentieke ceremonie
Welkomstbord grafisch ontwerp typografie quote ceremonie
welkomstbord voor de ceremonie van Esther en Ruben met hun lievelingsquote
Wedding Ruben & Evi
ZeeRGB60
MinimalRGB46
Minimal30
MinimalRGB72

Ik geef ook ontzettend graag ceremonies vorm. Zo kan je mijn hulp inroepen om je ceremonie in elkaar te steken.

Geen groot budget en nood aan inspiratie voor je persoonlijke ceremonie? Mijn boek ‘Ja, ik wil’ en de bijhorende toolkit zijn goud waard én betaalbaar! Wist je trouwens dat je ook de aankleding van je ceremonie door Minn kan laten doen? Lees hier er alles over.